Ekstrüderlerde Kullanılan Eriyik Basınç Dönüştürücüler

Ekstrüderlerde Kullanılan Eriyik Basınç Dönüştürücüler

Ekstrüderlerde Kullanılan Eriyik Basınç Dönüştürücü Hakkında Bilmeniz Gerekenler..

Eriyik basınç transdüserleri ekstrüder çıkışını iyileştirmek ve kalitesini eritmek, üretim güvenliğini artırmak ve makinelerinizi korumak için kullanılır. Parça boyutları ve yüzey kalitesi gibi ürün kalitesi spesifikasyonlarının minimum malzeme atığı ile karşılanması, üretim sırasında optimum işleme basıncının korunmasını gerektirir. Birkaç basit yönerge uygulamak, sensörlerinizin uzun ömürlü olmasını sağlar ve doğru, güvenilir ölçümler almanızı sağlar.

Eriyik basıncını neden algılıyor?

Bir ekstrüderdeki erime basıncı enstrümantasyonu, bir basınç noktasını ölçen tek bir transdüserden tüm süreci ölçen ve veri kaydedecek, alarm çalacak, düzeltici eylemler için uyarılar verecek ve röle bilgilerini aktaracak enstrümanlara bağlı bir dizi transdüsere ​​kadar değişebilir. bir süreç kontrol sistemi.

Daha az hurda ve malzeme atığı ile istikrarlı çıktı, bir basınç kontrol cihazı ile birlikte kalıp girişindeki basınç transdüserleri tarafından korunur. Bir ekran paketi ve eriyik pompası üzerindeki basınç ölçümleri de güvenlik ve optimum performans için önemlidir.

Ekran paketinin aşağı akışındaki bir eriyik dönüştürücü, kalıba akış kısıtlandığı takdirde operatörleri uyaracakken, ekran paketinin yukarı akış yönünden biri vidanın itme yatağına aşırı aşınmaya neden olabilecek yüksek basınçlı bir durum hakkında uyaracaktır. Eriyik pompa kullanan işlemciler için hem giriş hem de çıkış basınçlarının ölçülmesi kalıpta sabit eriyik akışı sağlar ve eriyik akışında pompaya zarar verebilecek her türlü kısıtlamayı bildirir.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı