Eriyik Basınç Dönüştürücü ve Verici Test Cihazları

Eriyik Basınç Dönüştürücü ve Verici Test Cihazları

Eriyik basınç dönüştürücü ve verici kabloları, bir basınç göstergesini bir ekran göstergesine veya PLC'ye bağlamak için kullanılır.

Eriyik Basınç Dönüştürücü ve Verici Kabloları
Eriyik basınç dönüştürücü ve verici kabloları, bir basınç göstergesini bir ekran göstergesine veya PLC'ye bağlamak için kullanılır. Standart 12 inç, 25 inç ve 50 inç uzunluklarda mevcuttur. Malzeme seçenekleri arasında isteğe bağlı S / S Zırhlı veya örgülü PVC ve Teflon bulunur. Eriyik basınç dönüştürücüsüne veya vericisine doğrudan bağlantı için 6 pimli bayonet, 6 pimli vida ve 8 pimli vida konektörleri mevcuttur.
 
 
Eriyik Basınç Dönüştürücü ve Verici Konnektörleri
Eriyik basınç dönüştürücü ve verici konektörleri, dönüştürücü ve verici kablolarındaki aşınmış veya kırık konektörler için mükemmel yedeklemeler yapar. MPS veya rakip kablolara uygun 6 pimli süngü, 6 pimli vida veya 8 pimli vida konektörleri ile sunulur.
 
 
Eriyik Basınç Deliği Temizleme Kitleri
MPS eriyik basınç dönüştürücülerinin ve vericilerinin tümü, sensörün ucunda kırılgan bir diyaframa sahiptir. Bu sensörleri mevcut bir deliğe monte ederken, bu diyaframın sertleştirilmiş plastik kalıntılardan zarar görmemesine dikkat edilmelidir. Eriyik basınç sensörü deliği temizleme kitlerimiz, bu deliğin düzgün bir şekilde temizlenmesini sağlar. Kitler iplik temizleyici, uç temizleyici ve iplik mastarından oluşur. Aşağıdaki diş boyutlarında mevcuttur: 1/2 ”-20UNF, 5/8” -11NC, 3/4 ”-16UNF, M18x1.5 ve M14x1.5 dişler.
 
 
Eriyik Basınç Dönüştürücü Delik Delme Kitleri
Eriyik basınç verici/ dönüştürücü delik delme kitleri, basınç tesisatını delmek için yeni kurulumlarda kullanılır. Kitler bir rayba, iki standart matkap ucu, alt musluk ve bir vida dişi içerir. Aşağıdaki diş boyutlarında mevcuttur: 1/2 ”-20UNF, 5/8” -11NC, 3/4 ”-16UNF, M18x1.5 ve M14x1.5 dişler.
 
 
Eriyik Basınç Dönüştürücü Delik Tapaları
Dönüştürücü deliği tapaları, artık gerekli olmayan eski dönüştürücü deliklerini kapatmak için kullanılır. Tapa eriyik basınç sensörü diş tiplerinin çoğunda ve 2 ”, 3” ve 6 ”uzunluklarda mevcuttur.
 
 
Eriyik Basınç Dönüştürücü Uç Ara Parçaları
Bir ekstrüder yaşlandıkça, iç namlu aşınmaya başlar ve ucun malzeme akışına girmesine neden olur. Dönüştürücü ucunu iç namlu duvarından gömmek için MPS eriyik basınç dönüştürücü uç ara parçaları kullanılır. Standart üniteler bakırdan üretilmiştir ve 0,020 ”ila 0,093” boyutlarında mevcuttur.
 
 
Eriyik Basınç Dönüştürücü Delik Adaptörleri
Eriyik basınç dönüştürücü delik adaptörleri, acil durum değiştirme durumları için metrik M18x1.5 boyutlu montaj deliğinde standart 1 / 2-20UNF dönüştürücü veya vericinin kullanılmasına izin verir.
 
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı