Eriyik Basınç Sensörü Montajında Dikkat

Eriyik Basınç Sensörü Montajında Dikkat

Delik diş ölçüsünü kontrol edin, Dikkatle temizleyin, Dönüştürücüleri kuru tutun....

Eriyik Basınç Sensörü Delik diş ölçüsünü kontrol edin
Basınç Dönüştürücüyü yanlış diş boyutuna sahip bir montaj deliğine vidalamak, cihazın dişlerine zarar verecektir. Bu, eriyik sızıntısına neden olan sıkı bir contayı önleyebilir ve cihaz düzgün veya güvenli bir şekilde çalışmaz. Diş açılmasını önlemek için montaj deliği için doğru boyutlar kullanılmalıdır. (Dişler genellikle 1 / 2-20 UNF 2B endüstri standardıdır.) Montaj deliğinin doğru bir şekilde işlendiğini ve temizlendiğini doğrulamak için bir montaj kuyu gösterge tapası kullanılmalıdır. 
 
Eriyik Basınç Sensörü Dikkatle temizleyin
Bir ekstrüder kovanını bir tel fırça veya özel temizleme bileşikleri ile temizlemeden önce tüm dönüştürücüler çıkarılmalıdır. Bunlardan biri dönüştürücünün diyaframını bozabilir. Dönüştürücü, hazne sıcakken çıkarılmalı ve ucu aşındırıcı olmayan bir bezle silinmelidir. Basınç Sensörü Dönüştürücü deliği aynı zamanda bir temizleme matkabı ve kılavuz manşon ile temizlenmelidir.
 
Eriyik Basınç Sensörü Dönüştürücüleri kuru tutun
Standart bir dönüştürücünün elektronik devresi ekstrüzyon işleminin zorluklarına dayanacak şekilde tasarlanmış olsa da, çoğu dönüştürücü su geçirmez değildir ve ıslakken çalışmaz. Ekstruder haznesindeki su soğutma ceketlerinde dönüştürücüye zarar verebilecek kaçak olmadığından emin olun. Dönüştürücünün kaçınılmaz olarak suya veya neme maruz kalacağını biliyorsanız, su geçirmez dönüştürücüler belirtin.
 
Eriyik Basınç Sensörü Soğuk başlangıçlardan kaçının
Üretim başlamadan önce ekstrüder çalışma sıcaklığına getirilmezse hem dönüştürücü hem de ekstrüder zarar görebilir. Plastiğin katıdan erimiş duruma geçmesi için yeterli bir “bekleme süresi” sağlanmalıdır. Ayrıca, bir dönüştürücü soğuk bir ekstrüderden çıkarılırsa, malzeme dönüştürücü ucuna yapışarak diyaframın yırtılmasına neden olabilir. Eriyik  Dönüştürücüyü çıkarmadan önce, varilin herhangi bir plastik parçanın yumuşak olacağı kadar sıcak olduğundan emin olun.
 
Eriyik Basınç Sensörü Aşırı baskı yapmayın
Eriyik Dönüştürücüler % 50 aşırı basınca (nominal maksimum değerin üzerinde) dayanacak şekilde tasarlanmış olsa da, ekstrüzyon çalışma basınçları aralığı için tasarlanmış bir model kullandığınızdan emin olarak riskten kaçının. Önemli bir kural, işleminizdeki anma basıncının iki katına dayanacak şekilde tasarlanmış dönüştürücüler kullanmaktır. Eğer öyleyse, ekstrüderin transdüserin arızalanması için son derece yüksek (ve güvensiz) bir basınç seviyesinde çalışması gerekir.
 
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı