Basınç Sensörü

Basınç Sensörü

Plastik, Sıvı ya da gazın birim alana uygulayacağı gücün büyüklüğünü ölçen basınç sensörü, birçok sektör ve alanda kullanılmaktadır

Plastik, Sıvı ya da gazın birim alana uygulayacağı gücün büyüklüğünü ölçen basınç sensörü, birçok sektör ve alanda kullanılmaktadır. Transduser gibi çalışan sensörler, fiziksel büyüklüğü anlaşılır veriye dönüştürmesi açısından hem kontrol sistemlerinde hem de üretim süreçlerinde son derece önemlidir.

CE sertifikasyonuna uygun olan Eriyik Basınç Sensörü, 400 ℃ prob sıcaklığa kadar yüksek performans sergiler. Fiziksel büyüklüğü ölçerek ±% 0.5 FS, ±% 1.0 FS doğruluk payıyla dijital sinyale dönüştüren Yüksek Basınç Eriyik Basınç Sensörü, sistem süreçlerinin en güvenilir şekilde takip ve kontrolüne yardımcı olur.

Üretim süreçlerinin veya kontrol sistemlerinin istenmeyen sonuçlar doğurmaması için gerekli olan kaliteli basınç sensörleri, gereksiz işletme maliyetlerinin ortaya çıkmamasını da sağlar. Basınç sensörü seçerken yüksek sıcaklığa dayanıklı bir gövdeye, uzun ömürlü ve hassas özelliklere sahip olmasına dikkat edilmelidir.

Basınç dönüştürücüler, ihtiyaca ve kullanım alanına göre Civalı Model, Civasız Model, Yağ Dolum Ölçme Tekniği, Sodyum Potasyum(NaK) Ölçme Tekniği  basınç dönüştürücü gibi çeşitlere ayrılır. Eriyik Basınç Dönüştürücü farklı modellerden oluşabilmektedir. Sanayi diferansiyel basınç dönüştürücü ya da agresif olmayan gazlar için fark basınç dönüştürücüsü gibi farklı ihtiyaçlara cevap veren ürünler bulunmaktadır.

Basınç çevirici de -25°…+400° arasında başarıyla çalışan çeviriciler tercih edilmelidir. Özellikle Eriyik Basınç Çevirici bu aralıkta yüksek performans sergilemektedir.

Basınç vericinin tam performans sergilemesi için kaliteli malzemeden imal edilmiş olması gerekir. Eriyik basınç verici, kuvvetli bir performans sergileyerek tam verim alınmasını sağlar.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı