Eriyik Basınç Sensörü İçin iyi bir konum seçin

Eriyik Basınç Sensörü İçin iyi bir konum seçin

Transdüserler namlu içinde, bir elek değiştiriciden önce, bir eriyik basınç sensörü pompasından önce ve sonra ya da kalıp içine yerleştirilebilir.

Sensörler Kalıpta, Filtre den önce, bir eriyik basınç sensörü pompasından önce ve sonra ya da kalıp içine yerleştirilebilir. Bir dönüştürücü namlunun çok yukarısında yukarı doğru konumlandırıldığında, erimemiş topaklar dönüştürücü ucunu aşındırarak hasara neden olabilir. Bir dönüştürücü montaj deliğine çok uzağa yerleştirilirse, dönüştürücü ucu ile vidalı uçuşlar arasında durgun bir erimiş plastik havuzu oluşur. Zamanla, bu plastik karbona bozulacak ve bu da doğru bir basınç sinyalinin iletilmesini önleyecektir. Diğer taraftan, dönüştürücü namluya çok uzarsa, vidalı uçuşlar sensör ucunu kesebilir.

Delik diş ölçüsünü kontrol edin

Dönüştürücüyü yanlış diş boyutuna sahip bir montaj deliğine vidalamak, cihazın dişlerine zarar verecektir. Bu, eriyik basınç sensörü sızıntısına neden olan sıkı bir contayı önleyebilir ve cihaz düzgün veya güvenli bir şekilde çalışmaz. Diş açılmasını önlemek için montaj deliği için doğru boyutlar kullanılmalıdır. (Dişler genellikle 1 / 2-20 UNF 2B endüstri standardıdır.) Montaj deliğinin doğru bir şekilde işlendiğini ve temizlendiğini doğrulamak için bir montaj kuyu gösterge tapası kullanılmalıdır.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı