Satışını Yaptığımız Basınç Sensörü Modelleri

Satışını Yaptığımız Basınç Sensörü Modelleri

Basınç sensörü aksesuarları ve direkt olarak modellerin satışını sağlamaktayız

Sand Industry olarak 2016 yılında sektörde yer almaya başladık. Başlangıç aşamasında farklı makine ve modellerinde yer alan ekipmanların taleplerini karşılamak bulunmaktaydı. Sonrasında basınç sensörü konusunda eksikliği fark ederek bu pazara yönelik planlamalar geliştirildi. Planlar doğrultusunda ilerleme kaydeden firmamız günümüzde Türkiye içerisinde basınç sensörü satışı gerçekleştiren nadir firmalar arasında yer almaktadır.

Firma olarak basınç sensörü aksesuarları ve direkt olarak modellerin satışını sağlamaktayız. Başlangıç aşamasında ürün çeşitliliğimiz az olsa da günümüz içerisinde bu sayısı giderek arttırdık. Üretim ve kullanım esnasında basınç ve sıcaklık ölçümü ihtiyacı olan firmaların bu sayede yurt dışından sipariş gibi zorunluluğunu da ortadan kaldırdık. Bizlere güvenerek yapacağınız alışverişler sayesinde taleplerinizi karşılayabilirsiniz.

Sand Industry olarak temel amacımız müşteri memnuniyetini kaliteden ödün vermeden sağlamaktır. Kaliteli olan ürünlerin müşteriler tarafından beğenileceğini ve takdir göreceğini bildiğimizden planlamalarımız da bu yönde olmaktadır. Fiyatlandırmalarımız da kalite doğrultusunda belirtilir. Müşteri potansiyelini arttırmak adına çok düşük fiyatlar sunmamaktayız. Kalitemizi yansıtacak şekilde ücretlendirmeler oluşturuyoruz.

Firma bünyesinde satışı gerçekleştiren ürünler arasında:

  • Eriyik basınç sensörleri,
  • Eriyik termokumpl,
  • Rupture disk,
  • Proses ölçüm cihazları,
  • Eriyik pompası bulunur.

Eriyik basınç sensörleri konusunda oluşturduğumuz kalite diğer ürünlerimiz adına da geçerli olmaktadır. Bizleri tercih ederek plastik basınç sensörü, extruder basınç sensörü gibi ihtiyaçlarınızı kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Telefon numarası ve site üzerinden iletişime geçebilir kısa sürede teslimat sahibi olabilirsiniz.

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı