Gıdalarınızı Korumak için: Basınç Transmitteri!

Gıdalarınızı Korumak için: Basınç Transmitteri!

Sıcaklığın belirli bir derecede sabit tutulması basınç sensörü sayesinde...

Gıdalar üretimin sıklıkla gerçekleştiği alanların başında gelmektedir. Ancak üretim sonrasında koruma alanları oluşturulması müşteriye/alıcıya ulaşana kadar ürünlerin bozulmasını engelleyecektir. Gıdaların muhafaza edileceği bu alanlar genellikle soğuk odalar kapsamında gerçekleştirilir. Sıcaklığın belirli bir derecede sabit tutulması basınç sensörü sayesinde mümkün olmaktadır.

Basınç transmitteri mevcut ortamdaki sıcaklık miktarını ölçümledikten sonra sayısal verilere dönüştürülmesini sağlamaktadır. Plastik basınç sensörü gibi ürünler önce ölçümü yapar. Mevcut makine ya da alan içerisindeki sıcaklık ve basınç miktarı saptanır. Saptanan değerler de eriyik basınç çevirici gibi malzemeler ile dönüştürülür.

Gıdaların korunması adına belirlenen alanlarda sıcaklığın belirli bir seviyede sabit tutulması gerekir. Alan içerisindeki hava ve basınç noktalarını ölçümlemek de üretilen özel araçlar sayesinde gerçekleştirilir. Basınç sensörü üretimlerimiz bu noktada sizlere yardımcı olur. Firmamız tarafından fabrika, koruma alanları ve üretim noktalarında istenen düzeyde iş çıkarılabilmesi adına ürün üretimleri gerçekleştirilmektedir.

Plastik basınç sensörü, eriyik basınç sensörü bunlar için geçerli olanlardır. Herhangi bir sebepten dolayı sıcaklık düşmesi ya da artışını kişilere direkt olarak bildirir. Uyarı sinyalleri sayesinde ortaya istenmeyen bir sonuç çıkarılması önlenir. Üretim sırası sadece öncelikli yer almaz. Aynı zamanda kontrol noktalarında da aktif kullanılır.

 

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı