Eriyik Basınç Sensörü Kurulum Talimatları

Eriyik Basınç Sensörü Kurulum Talimatları

Sensörün diyaframı en savunmasız kısımdır. Kurulumdan önce koruyucu kapağı düşürmeyin...

1. Sensör Kurulumu
Sensörün diyaframı en savunmasız kısımdır. Kurulumdan önce koruyucu kapağı düşürmeyin, bu arada kurulum sırasında sensörün diyaframını korumaya dikkat edin. Montaj deliğinin işlenmesi, standart olmayan montaj deliğinin neden olduğu film çiziklerinden dolayı sensörün normal çalışmasını önlemek için montaj deliği boyut çizelgesinin ve boyut tablosunun teknik gereksinimlerine göre işlenmelidir.
 
 
2. Sensörün Çıkarılması
Kurulum sırasında, doğru montaj deliklerinde metal yabancı cisimler veya plastik kalmadığından emin olun. Ekstrüderi temizlemeden önce tüm sensörleri makineden çıkarın. Sensör ancak polimer sıcak erimiş haldeyken çıkarılabilir. Söktükten hemen sonra sensör probu diyaframını yumuşak bir bezle silin. Aynı zamanda, Sand Industry bir sonraki kurulum için deliklerdeki malzemeleri temizlemek için kurulum delikleri için özel temizleme araçları sağlayabilir.
 
 
3. Başlangıç hakkında
Makineyi çalıştırmadan önce, ekstrüzyon makinesi çalışmaya başlamadan önce sensör diyafram alanındaki tüm malzemelerin erimesini sağlamak için yeterli ısıtma ve erime süresi olduğundan emin olun.
 
 
4. Kurulum Yeri
Sensörün prob kısmı yüksek sıcaklığa dayanabilir ve dış muhafaza 80 below altındaki sıcaklığa dayanabilir. Bu nedenle, montaj ve kullanım sırasında takılı sensör gövdesi parçasının oda sıcaklığına sabitlenmesine dikkat etmek gerekir. Muhafazanın yüksek sıcaklık alanından izolasyonu, sensörün ölçüm doğruluğunu ve servis ömrünü artırmaya yardımcı olur.
 
 
5. Aşırı Yük Etkileri
Gerçek basınç kontrol işleminde, nominal basınç dahilinde olmak daha iyidir. Sensörün belirli bir aşırı yük kapasitesine sahip olmasına rağmen, uzun süreli aşırı yük, sensörün ölçüm doğruluğunu ve servis ömrünü etkileyeceği zaman.
 
 
6. Sensörün Elektrik Bağlantısı
Elektrik bağlantısı işlemi sırasında, sahadaki paraziti önlemek için sensörün sinyal çıkış bağlantı kablosu kablo tesisatı içinden ayrı olarak bağlanmalıdır.
 
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı